1a Jornada Participació per a persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies

30/11/2021 | Discapacitat intel·lectual

El proper dissabte 11 de desembre a partir de les 10:00h, la Dincat celebra les primeres Jornades de Participació de Dincat en format híbrid; presencial i telemàtic. Aquestes són unes jornades obertes a la participació, tant de persones amb discapacitat intel·lectual interessades en la defensa dels drets del col·lectiu, com les seves famílies.

Durant les jornades es celebraran dos seminaris-tallers participatius per als assistents presencials:

  1. Suport a l’exercici de la capacitat jurídica després de la reforma legislativa.
  2. Models de participació de persones amb discapacitat intel·lectual i les seves famílies en context d’entitats.

En ambdós seminaris-tallers, a més d’informar-vos sobre les darreres novetats de relacionades amb cada tema, podreu trobar un espai de reflexió i debat compartit entre persones amb discapacitat intel·lectual i famílies, amb l’objectiu de compartir postures, arribar a acords comuns i poder defensar els drets sota una sola veu.
En aquestes Jornades, les places són limitades i requereixen inscripció prèvia, per això cal accedir a la fitxa d’inscripció clicant el següent link o al que trobareu al programa de la jornada: clica aquí.

La celebració presencial tindrà lloc al Centre Cívic Vil·la Urània de Barcelona.
Les persones que no hi puguin assistir presencialment podran seguir els seminaris telemàticament a les hores assenyalades, però no podran participar en els debats.

Per veure els debats haureu de connectar-vos al següent enllaç: