Paradetes per Sant Jordi

17/04/2024 | Fundació Astres

El pròxim dimarts 23 d’abril, amb motiu de la celebració de Sant Jordi, diferents serveis d’Astres muntaran una paradeta per vendre diferents productes elaborats per les persones ateses dels centres.

Concretament seran:

  • El Centre Ocupacional de Girona: ubicats al principi (o final) del carrer Santa Clara de Girona, davant les oficines de La Caixa (just a la cantonada de Santa Clara i Pont de Pedra), des de les 9 del matí fins a les 16:00/30h aproximadament.

Vendran roses naturals, de goma EVA i ràfia, clauers de llibre fets de fimo, espelmes i sabons, entre altres.

  • El Centre Ocupacional de Santa Coloma de Farners: ubicats a la Plaça Farners de 9:30h a 20h, de Santa Coloma de Farners.

Vendran xapes, clauers i roses naturals, entre altres productes, i també faran un taller de xapes de 17h a 19h perquè tothom pugui crear la seva.

  • Residència Can Font: ubicat al parc infantil (just davant de Can Font, a la carretera de Girona a les Planes, 7 Llorà).

Vendran polseres, punts de llibre i productes de l’hort que tenen de Vilobí: ous i algunes verdures.

  • El centre residencial La Duna i el Centre Ocupacional Deltebre: ubicats a l’Escola l’Assumpció (Avinguda de la Pau, 20 Deltebre) en horari de matí i tarda.  A més, La Duna estarà durant la tarda en una altra paradeta a l’Escola de Riumar (C/Ignasi, 26 Deltebre). 

Vendran roses i punts de llibre.