Arts escèniques i salut mental

12/03/2024 | Fundació Astres

Durant el mes de març, la Sala La Planeta i el Teatre Municipal de Girona sumen sinergies per obrir un espai de reflexió i intercanvi al voltant de les arts escèniques i la salut mental.

El cicle persegueix lluitar contra l’estigma, promovent una escena diversa i treballant per facilitar l’accés a la cultura a col·lectius vulnerables.

Està compost per 4 espectacles programats a la Sala La Planetauna taula rodona i tallers d’expressió corporal.

Us recomanem:

  • 13 de març: Taula rodona “Com una cabra. Un debat sobre arts escèniques i salut mental”, on es parlarà de com les arts escèniques intervenen en la salut mental i viceversa. 
  • 15 de març: tallers Laboratori Cos i Salut Mental, proposa pràctiques de cos, veu i presència escènica, i està dirigit a professionals que acompanyen a persones amb patologies mentals. Si us interessa participar comenteu-m’ho i consultem disponibilitat.
  • 23 de març: obra Calisdoscòpica, gira entorn a les vivències de la salut, la creativitat i el benestar, és la trobada entre la coreògrafa i ballarina Sònia Gómez i Encarni Espallargas, una artista amb una discapacitat visual i problemes de salut mental. (12€)

Trobareu més informació en el següent enllaç: https://www.girona.cat/teatremunicipal/cat/noticies2.php?id=20367