Manifest “Fàcil per a mi, fàcil per a tothom”

04/07/2022 | General

Des de la Xarxa d’Accessibilitat Cognitiva de Dincat s’impulsa una campanya de sensibilització amb la voluntat de posar damunt la taula les dificultats amb les quals es troben, encara avui, moltes persones amb discapacitat intel·lectual o del desenvolupament per a fer front a les barreres d’accessibilitat cognitiva existents en molts àmbits de la societat.A través d’una enquesta realitzada a persones usuàries de diferents entitats, s’han extret dades del tot preocupants que demostren, una vegada més, que encara hi ha molta feina a fer per a garantir el dret a l’accessibilitat cognitiva del nostre col·lectiu.

D’aquí neix la campanya “Fàcil per a mi, fàcil per a tothom”, sota el hashtag #Fàcilment, que tindrà lloc del 4 al 8 de juliol de 2022 a Twitter. A banda d’aquesta acció, també s’enviarà una nota de premsa als mitjans, que us farem arribar més endavant.

Com ens podeu ajudar?
Us animem i demanem tot el vostre suport per tenir al llarg de la setmana el màxim de repercussió. Ens podeu ajudar fent RT, RT amb comentari i/o like a les publicacions i compartir-les. També, sumant-vos a la campanya a través de la publicació de posts als vostres perfils amb el material que us hem facilitat.

En el document adjunt “Campanya xarxes socials – Com donar-hi suport” hi trobareu els detalls de les publicacions diàries que farem a Twitter, per tal que us pugueu organitzar o programar les vostres. És de vital importància que sempre utilitzeu el hashtag #Fàcilment i que publiqueu les vídeo-càpsules el dia i hora pertinent. Tanmateix, si algú no pot publicar la càpsula a l’hora assenyalada, que no deixi de fer-ho al llarg del dia! L’important és tenir el màxim ressò i no publicar abans de l’hora corresponent.

Si vols més informació pots descarregar-te els següents documents en pdf: